dilluns, 6 de juliol del 2009

IronXevi - Comentari de la Cursa des de Girona

X CURSA DE BARBERÀ - REPRESENTACIÓ GIRONINA A BARBERÀ DEL VALLÉS


Avui ha tocat anar a correr una cursa en que no habia participat mai, en una localitat on no habia estat mai, la X Cursa de Barberà contre el racisme, organitzada per en Salva Pou. Cap allà ens hem desplaçat per correr una distància atípica per als corredors de fons, 5kms, amb sortida a les 10 hores del matí, amb una calor que ratllava lo inhumà.
Recollida de pitralls, on hem trovat alguns gironins (en Toni Roca, la Montse i en Jordi Ruiz), fer una volta al circuit per escalfar, estiraments... i ja suavem per tots costats.
En quant a la cursa, sortida de la pista de atletisme, per fer una volta sencera més 200 metres abans de sortir a fora, fer el circuit un cop, tornar a entrar a la pista per fer tota la volta, i tornar a sortir i repetir de nou el circuit, amb molts girs i trams de pujada i baixada, que no el feien l'ideal per fer marca.
I així hem sortit, a tot lo que es podia, i fent de llebre de l'Anna, asfixiats amb el ritme de cursa. al final, 3a posició en la classificació femenina per l'Anna, darreda de la Mertixell Calduch i la noia ucrainesa, amb un temps final de 19'01", i en les posicions 64 i 65 de poc més de 400 finalitzats. Vista la temperatura, la distància i el tipus de circuit, molt bé.