dimecres, 18 de juny del 2008

IX Cursa Ciutat de Barberà – Cursa Contra el Racisme (Barberà)

Per David Rua

Aquest diumenge 6 de juliol i dins dels actes de Festa Major, la Unió Atlètica Barberà tornarà a organitzar i ja en van 9 edicions la Cursa Ciutat de Barberà – Cursa Contra el Racisme. Seguint el mateix patró que l’any passat la prova sortirà del Complex Esportiu de Can Llobet el diumenge a les 10h.
Les inscripcions que tenen un preu si es fan anticipades de 7€ i de 10€ si es formalitzen el mateix dia encara estan obertes i es poden fer a les oficines de l’entitat o per internet .
El circuit serà de 5.500m fent dues voltes pel centre del municipi, fonamentalment pel Passeig Doctor Moragues. Tots els participants s’enduran de regal una samarreta i podran aprofitar els serveis de vestidor, dutxes i guardarroba que s’ubicaran al mateix complex esportiu on es celebra la sortida i l’arribada. Cal recordar que aquest esdeveniment esportiu té un caire solidari important ja que la UA Barberà fa cada edició un donatiu a SOS Racisme segons el nombre de participants. Així que cal animar a la ciutadania per a que celebri la Festa Major corrent el diumenge.